wie zijn wij

de vent vrouw achter de tent

Het gezicht achter Woonklaar ben ik, Alice Lucas. Verbouwen doe ik samen met mijn team van deskundige vakmensen, zoals timmermannen, installateurs, tegelzetters en hoveniers. Samen creëren we fantastische huizen, klaar om in te wonen.

belegger? nee!

Belegger? Nee. Volgens de letter misschien juist, maar zo zie ik mezelf zeker niet. Ik werk met veel liefde en persoonlijke aandacht aan mijn huizen. Je zult me ook iedere dag op de bouwplaats vinden, waar ik ‘gewoon’ mee werk. En als ik niet op de bouw ben, ben ik waarschijnlijk ontwerpen aan het uitwerken of materialen aan het kopen.

Hoe je me dan wel mag omschrijven? Bijvoorbeeld als vastgoedondernemer en projectmanager. Maar ook als aannemer, ontwikkelaar en ontwerper. Je ziet het al: zelf ben ik er ook nog niet uit in welk hokje ik thuis hoor.

mijn verhaal

bouwvrouw met twents karakter

Na mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij kreeg ik een baan aangeboden via het uitzendbureau. Mijn reactie? “Huur me dan maar in als zelfstandige”. En zo startte ik op mijn 21e als ondernemer. Die eigenwijsheid (of eigen wijsheid ;-)) is ruim dertien jaar later nog steeds de basis van mijn ondernemerschap.

De eerste jaren werkte ik als zzp’er voor diverse bedrijven. Waaronder lange tijd voor bouwbedrijf VarexHuis, waar ik op maat gemaakte nieuwbouwwoningen verkocht. Tot ik besloot alles op alles te zetten voor mijn droom. Zo ontstond in 2018 Woonklaar en niet veel later Woonklaar Bouw.

mijn favorieten

In 2012 kocht ik mijn eerste huis – ook mijn eerste verbouwingsproject.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi nec neque eu magna sollicitudin gravida. Aliquam malesuada tempor nibh, non dapibus neque aliquet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi nec neque eu magna sollicitudin gravida. Aliquam malesuada tempor nibh.

Je maakt mij – en Charlie – blij met een wandeling in het bos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi nec neque eu magna sollicitudin gravida. Aliquam malesuada tempor nibh, non dapibus neque aliquet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi nec neque eu magna.

“Je moet er even doorheen kijken”

Een uitspraak die mij op het lijf geschreven is. Waar anderen wegkijken, kijk ik dóór. Ik zie mogelijkheden in huizen die anderen links laten liggen, omdat er teveel aan moet gebeuren. Juist dát talent zet ik ook graag in voor jou!

“Je moet er even doorheen kijken”

Een uitspraak die mij op het lijf geschreven is. Waar anderen wegkijken, kijk ik dóór. Ik zie mogelijkheden in huizen die anderen links laten liggen, omdat er teveel aan moet gebeuren. Juist dát talent zet ik ook graag in voor jou!

mijn motivatie

wáárom?!

Een vraag die mij vaak wordt gesteld. Of vriendelijker geformuleerd: hoe ben je hier bij gekomen? Het antwoord is simpel: het is mijn droom. Het is hard werken, maar geloof me… het geeft zoveel voldoening als je ziet hoe een oud, vervallen huis weer tot leven komt.

Stel je eens voor: na een verbouwing door Woonklaar zie jij wél hoe fijn datzelfde huis is. Tegelijkertijd hebben we ook weer een oud huis een nieuw leven gegeven. Win-win, noem ik dat.

wist je dit over mij?

  • ik ben enig kind
  • ik ben een ontzettende perfectionist
  • mijn beste ideeën ontstaan onder de douche
  • Ik drink geen koffie. Wel Red Bull.
  • Ik mis geen Formule 1 race op tv – en natuurlijk support ik dan Max Verstappen

kennismaken?

Je hebt nu (bijna) alles over mij en mijn bedrijf gelezen, maar wie ben jij? Ik ga graag met je in gesprek!