wat doen wij

wij helpen je een huis zoeken en verbouwen

Ben jij op zoek naar je droomhuis? Het liefst instapklaar, zodat je er direct in kunt? In de huidige woningmarkt is dat op z’n zachtst gezegd… een uitdaging. Maar wij bieden je een alternatief!

Want wat als je buiten je comfort zone gaat kijken? Maak je geen zorgen – wij helpen je in je zoektocht naar jouw ideale huis. Wij kijken juist naar de huizen waar jij níét naar kijkt. Omdat je geen zin hebt in een verbouwing bijvoorbeeld, of omdat je de mogelijkheden niet ziet.

dus…

  • Zoek jij een huis in Twente?
  • Ben je fan van de Woonklaar-stijl?
  • Heb je geen zin of tijd om zelf te verbouwen?

Dan gaan we graag voor je aan de slag!

Wij kijken met je mee en komen met creatieve ideeën. Ben je overtuigd van ons plan? Dan is het tijd voor het spannendste deel: je gaat een huis kopen! Ook hierbij staan we graag voor je klaar.

Vervolgens gaan we over tot de uitvoering van ons plan. Wij verbouwen je nieuwe huis, zodat het helemaal Woonklaar wordt. En dan hoef jij alleen nog maar de verhuisdozen in te pakken!

Wij helpen jou een huis kopen

Een huis kopen doe je niet vaak. Maar wij wel! Wij zetten onze ervaring met het kopen en verkopen van huizen graag voor jou in. We helpen je niet alleen om de mogelijkheden van een huis te zien, maar ook met de saaie, ingewikkelde of juist spannende zaken.

  • Bezichtigen

We kijken met je mee tijdens bezichtigingen. Waar jij vooral afgaat op je gevoel, kijken wij naar belangrijke zaken als de bouwkundige staat.

  • Bod uitbrengen

Je krijgt een advies over de hoogte van je bod en eventuele ontbindende voorwaarden. Als je wilt kunnen we ook namens jou onderhandelen.

  • Koopovereenkomst

We nemen de koopovereenkomst met je door en letten op alle kleine lettertjes.

  • En meer…

Voor een taxatierapport of bouwkundige keuring brengen we je graag in contact met ons netwerk.

hallo, ik ben Alice

Het gezicht achter Woonklaar

Ik ben Alice Lucas, eigenaar van Woonklaar. De afgelopen jaren heb ik verschillende huizen verbouwd tot kant-en-klare pareltjes. Door gedateerde interieurs heen kijken en mogelijkheden zien: dat is mijn talent. En dat zet ik ook graag in voor jou!

Klaar om je koffers te pakken?

Wij zien het als onze uitdaging om jou je droomhuis te geven. Wil je weten hoe? Leg je wensen aan ons voor en wij gaan graag voor je aan de slag!