Nieuw project: de Joncheerelaan 65, Nijverdal
·

Nieuw project: de Joncheerelaan 65, Nijverdal

We gaan weer aan de slag! Ons nieuwste project staat in Nijverdal, aan de Joncheerelaan 65. Dit huis trok al eerder onze aandacht, maar het werd op dat moment langdurig verhuurd. Toen het opnieuw te koop kwam hebben we meteen toegeslagen!

het huis

Je rijdt er nu zo voorbij. Het huis ligt namelijk ‘verstopt’ achter hoge bomen en struiken. Toch verraadt dit al iets over de bijzondere ligging: aan de weg tussen Nijverdal en Hellendoorn, met het centrum op loopafstand én vlakbij de bossen.

Dit vrijstaande huis uit de jaren ’20 is zó charmant, dat wij er stiekem een beetje verliefd op zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de roedes in de ramen of het subtiele knikje in het dak. Maar ook binnen zijn er genoeg authentieke elementen te vinden, zoals het fraaie balkenplafond en de originele paneeldeuren.

Daarnaast staat het huis op een prachtig perceel van maar liefst 721 m2. In de grote voortuin vind je een houten bijgebouw, dat eerder als atelier en zelfstandig gastenverblijf in gebruik was. En dan is er nog de enorme achtertuin… hier heb je je eigen stukje Sallandse Heuvelrug!

onze plannen

Dit wordt ons grootste project tot nu toe. Beneden komt er een uitbouw en we gaan wanden doorbreken om een enorme woonkeuken te creëren. De verdieping heeft nu twee slaapkamers. Om er een echte gezinswoning van te maken, gooien we de plattegrond om en creëren we drie slaapkamers en een extra badkamer.

Ook op het gebied van duurzaamheid gaan we grote stappen zetten. Nu heeft dit huis nul isolatie – overal is nog enkel glas, bijvoorbeeld. Wij gaan de hele schil isoleren en nieuwe, energiezuinige installaties plaatsen.

Kortom, straks staat hier een fantastisch vrijstaand huis met volop mogelijkheden. Wat dacht je van een Bed & Breakfast, aparte werkruimte of atelier? Of een slaap- en badkamer op de begane grond? En niet te vergeten: het huis is straks helemaal up-to-date, met alle comfort en luxe die je je kunt wensen.

volg deze verbouwing

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Hier kijk je mee achter de schermen en zie je hoe wij dit huis verbouwen tot een uniek, Woonklaar huis.

de ‘voor’ foto’s